• background image
  background image
 • Kies voor mijn vakmanschap en laat uw laminaat schitteren​

  Ik zorg voor al uw laminaatvloeren op maat​

  Wilt u uw oude laminaatvloer vervangen door een modernere versie? Zoekt u een vakman voor laminaat in uw nieuwbouw? Schakel dan snel Van Treek Joeri uit regio Meeuwen-Gruitrode in.

  Nauwkeurige werkwijze bij nieuwbouw en renovatie​

  Als opgeleide expert hanteer ik een nauwkeurige werkwijze volgens het boekje. Bij renovatie bekijk ik de toestand van uw oude muur. Indien nodig, haal ik deze weg. Ik kan echter de nieuwe vloer ook over de oude leggen. Sowieso bespreek ik de mogelijkheden met u en maak ik vooraf een transparante offerte op.

   

  Ook bij nieuwe laminaatvloeren rond Meeuwen-Gruitrode kan u me inschakelen. Als opgeleide expert hanteer ik een nauwkeurige werkwijze volgens het boekje. U rekent dus sowieso op schitterende resultaten waar u jarenlang van kan genieten.

  Alle types mogelijk​

  U heeft steeds vrije keuze in uw type laminaatvloer. Ik heb ervaring met alle laminaatvloeren en garandeer een onberispelijke afwerking.

   

  Als u niet goed weet welk merk u moet kiezen, raad ik Quickstep aan. Het materiaal is zeer degelijk, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Bovendien heb ik alleen goede ervaring met dit merk en betaalt u een competitieve prijs.

 • Contact

  Interesse? Contacteer me dan vandaag nog voor bijkomende informatie!